Bangårdsgatan 30

831 45 Östersund

Mån - Fre 7:00 - 16:00

Helger: Stängt

Tjänster

Våra tjänster

datanätverk

Vi projekterar och installerar alla typer av datanät. Våra kunder är fastighetsbolag, små och medelstora företag och privatkunder.effekttariffer

Elnätavgiften är en fast avgift som elbolagen tar ut för distributionen av elen till era anläggningar och är en betydande del av elkostnaden.

elbilsladdning

Vi samarbetar med de ledande aktörerna på marknaden och tillsammans med våra certifierade tekniker garanterar det en säker och kostnadseffektiv investering.

energikartläggning

VI hjälper Er att kartlägga hur Ni förbrukar energi i Era allmänutrymmen idag och hur en ny platsanpassad belysningslösning skulle hjälpa Er att förbättra ljusmiljön och samtidigt spara på miljön samt energi och pengar.

Kameraövervakning östersund

Kameraövervakning

Vi kan hjälpa er med installation av kameraövervakning CCTV i Östersund med omnejd

installera larm östersund

Larminstallatör

Våra skickliga larminstallatörer erbjuder både projektledning och nyinstallationer inom larm. Vi kan hjälpa dig både inom brandlarmsystem och inbrottslarm.

Passagesystem

En effektiv säkerhetslösning på allt detta är ett modernt passagesystem, som du med hjälp av kan kontrollera och styra vem som ska ha tillträdde till olika dörrar och rum i dina lokaler. 

Passagesystem östersund

smarta fastigheter

Vi arbetar med styr & reglerteknik och har certifierade styrtekniker. Vi samarbetar mycket med Schneider vid ex DUC-byten, ombyggnation av styrskåp och driftsättning.

solceller

Vill du minska dina energikostnader med Solel? Vi är en komplett leverantör med många års erfarenhet av leverans och installation av solanläggningar.

Kontakta oss

Öppet 07:00 – 16:00

Bangårdsgatan 30

831 45 Östersund