DATANÄT

Våra tjänster

Meddelande

Kontakta oss

Telefon

063-10 30 10

Adress

Bangårdsgatan 30 831
45 Östersund

Mail

info@nordinselab.se

Datanätverk

Vi projekterar och installerar alla typer av datanät. Våra kunder är fastighetsbolag, små och medelstora företag och privatkunder. Behöver ni hjälp med att installera ett datanätverk på ert företag kontakta oss så berättar vi mer. Våra skickliga nätverkstekniker projekterar och installerar alla typer av datanät.

datanätverk i Östersund

Fastighetsnät

  • Våra nätverkstekniker projekterar och installerar alla typer av fastighetsnät. Behöver ni hjälp med att bygga upp ett datanätverk i en fastighet kontakta oss. Ett fastighetsnät består av olika delar koppar och fiber. För att bygga upp ett väl fungerande när krävs många års erfarenhet inom både projektering samt installation. Vi bygger datanät baserade på fakta om antal användare samt vilken typ av verksamhet som ska använda nätet. Då belastningen på nätet bara växer med tiden är det självklart att använda sig av en etablerad samt väl fungerande installatör för att möta framtidens behov.

Certifierade

  • Nordins El är certifierade installatörer med möjlighet att erbjuda systemgarantier. 
  • Alla våra nätverkstekniker är erfarna och kunniga.
installation av fastighetsnät

Fiberinstallationer

  • Idag finns inget alternativ som kan konkurrera med fiber när det gäller snabbhet och pålitlighet för överföring av data. Koppartrådens tid är förbi och fiber är ett framtidssäkrat alternativ.
  • Nordins El har mångårig erfarenhet av fiberinstallation och är certifierade nätverkstekniker att utföra dessa arbeten.
  • Nordins El utför installationer åt olika kunder. Stadsnät. I bostadsrättsföreningar och hyreshus utför vi installation av mediaconvertrar till respektive lägenhet, FTTH (Fibre to the home).
  • Våra tekniker är utbildade och certifierade för att utföra arbeten med fiber. Vi har stor kapacitet och modern utrustning.
Datanätsställ