Bangårdsgatan 30

831 45 Östersund

Mån - Fre 7:00 - 16:00

Helger: Stängt

Passagesystem i Östersund

Passagesystem i Östersund

När du är i behov av av passersystem finns vi på Nordins El till för dig. Vi har flera års erfarenhet av installationer till företag där behovet av passagesystem varierat från det minsta enmansföretaget till det stora företagen.

Vi arbetar med många olika passagesystem, både för små, såväl som stora komplexa miljöer. I en effektiv säkerhetslösning är ett modernt passagesystem en given del. Du styr och kontrollerar enkelt vem som ska ha tillträdde till olika dörrar och rum i dina lokaler. Dörrarna till din lokal utrustas med en kortläsare och de personer som ska ha tillträdde får ett passagekort eller en bricka. På så viss får aldrig några obehöriga personer tillträdde till dina lokaler och säkerheten i dina lokaler ökar. Vi levererar alltid skräddarsydda passagesystem anpassade just efter era behov. Våra erfarna och kunniga installatörer ser vad just ni behöver. Vi kan också erbjuda installation av passersystem som lämpar sig för olika ändamål. Oberoende av dina önskemål kan vi alltid hitta en lämplig lösning för dig. Det spelar med andra ord ingen roll om är i behov av ett passagesystem passersystem för att öppna en dörr till ett mer avancerat system för större anläggningar hjälper vi er rätt.Om du intresserad av ett passagesystem så kan vi hjälpa dig från steg ett i processen till att installationen utförs.  Kontakta oss gärna, så berättar vi mera om hur vi kan hjälpa just dig.

Passagesystem östersund

Kontakta oss – så hjälper vi dig

Om du är intresserad av våra passagesystem är du välkommen till att kontakta oss. Vi hjälper dig mer än gärna med att hitta en skräddarsydd lösning efter dina önskemål.