Bangårdsgatan 30

831 45 Östersund

Mån - Fre 7:00 - 16:00

Helger: Stängt

Säljande solcellsprojektör

Nordins El AB. Östersund

Vill du utvecklas med vår Energiavdelning

Vi expanderar och söker en solcellsprojektör till vår avdelning Nordins Energy. Vi ligger i framkant teknikmässigt och erbjuder unika lösningar och tjänster inom energiområdet.

Som projektör på Nordins Energy kommer du ha en viktig nyckelroll hos oss. Du kommer utgå från vårt kontor i Östersund och vara spindeln i nätet och projektera våra Solel- och energiprojekt Jämtland och mitt-Sverige.

Till din hjälp har du projektledare, montageteam, partners och leverantörer. Du kommer få gedigen utbildning i vårt sätt att arbeta och du kommer jobba tätt ihop med projektledare och VD för Nordins Energy. Tjänsten innebär ibland resor främst i Jämtland som oftast klaras av över dagen.

Nordins El AB är ett värderingsstyrt familjärt företag, våra ledord, som vi lever, är
Engagemang, Omtanke och Kvalitet. Alla är viktiga och vi hjälper varandra.

Vi ligger i framkant gällande teknik och satsar mycket på utbildning. Våra tjänster är unika på marknaden, har hög kvalitet och är mycket omtyckta av kunder. Vi har idag låg personalomsättning, nöjda kunder och få reklamationer. Nu vill vi lyfta försäljningen av till nästa nivå.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara:

Projektera solcellsanläggningar utifrån tekniska och ekonomiska förutsättningar
Se potential och dimensionera lösningar för energilager, laddboxar och smart mätning. Vara en missionär för Nordins Energy på ett professionellt och ansvarsfullt sätt

Du har ett stort teknikintresse och är nyfiken och vill lära nytt. Du kansöka och ta till dig teknisk information. Du har förmågan att arbeta självständigt och vara lösningsorienterad.

 Du har erfarenhet av försäljning och god kommunikationsförmåga, både muntligt och skriftligt. Meriterande ifall du har erfarenhet ifrån branschen sedan tidigare. Då rollen kräver platsbesök ute hos kunder är B-körkort ett krav.

Denna rekrytering genomför vi själva.  Urval kommer att ske löpande. Skicka därför snarast din ansökan till: VD Anders Westin anders.westin@nordinselab.se