Bangårdsgatan 30

831 45 Östersund

Mån - Fre 7:00 - 16:00

Helger: Stängt

Energikartläggning

Våra tjänster

Meddelande

Kontakta oss

Telefon

063-10 30 10

Adress

Bangårdsgatan 30 831
45 Östersund

Mail

info@nordinselab.se

Energismart energikartläggning

Hela 80% av landets alla fastigheter har belysningssystem som skulle vara ekonomiskt lönsamma att byta ut! Bland de värsta “syndarna” är allmänutrymmen och P-garage. Där står ljuset mycket ofta på tomgång helt i onödan trots att ingen är där. Dessutom består ofta belysningen av gamla energiineffektiva lysrör eller glödljusarmaturer som kräver regelbundna ljuskälle byten. Energibesparingspotentialen är stor! Vi hjälper Er att kartlägga hur Ni förbrukar energi i Era allmänutrymmen idag och hur en ny platsanpassad belysningslösning skulle hjälpa Er att förbättra ljusmiljön och samtidigt spara på miljön samt energi och pengar.

energikartläggning östersund

Energikartläggning, kalkyl, installation och finansiering

Vi erbjuder en energikartläggning av belysningen, tar fram en totallösning från branschens ledande belysningstillverkare, nedmontering och bortforsling av befintlig belysning, komplett installation av nytt belysningssystem, finansiering samt drift och underhåll av den nya anläggningen.

Kontakt oss – så berättar vi mer

Om du är intresserad av vår effektiva energikartläggning, så är du hjärtligt välkommen till att kontakta oss för vidare rådgivning och konsultering.  Vi hjälper dig mer än gärna att ta fram en skräddarsydd och effektivt energikartläggning efter dina önskemål.