Golvvärme

Våra tjänster

Meddelande

Kontakta oss

Telefon

063-10 30 10

Adress

Bangårdsgatan 30 831
45 Östersund

Mail

info@nordinselab.se

Golvvärme i östersund

Funderar du på att införskaffa golvvärme?  Golvvärme är en god investering som ger dig ett bättre inomhusklimat. Det gör att du alltid när du så önskar får en behaglig temperatur i dina golv, vilken i sin tur medför till ett större välbehag för dig som individ. Vi på Nordins EL har mångårig erfarenhet av golvvärmeinstallationer och alla vår elektriker är certifierade “Certfied PRO” så vi kan lämna 20 års totalgaranti.  Vi hjälper er alltid i hela leveraskedjan från kalkyl, projektledning till installation. Kontakta oss så berättar vi mera om hur vi kan hjälpa just dig när det kommer till golvvärme.

Fördelar med golvvärme

Du får en jämnare fördelning av värmen vid golvvärme jämfört med vanliga radiatorer. Perfekt värmefördelning är ca 24 grader vid fötterna och ca 20 grader vid huvudhöjd, precis den värmefördelning du får vid golvvärme. Med rätt fördelning av värmen kan du sänka temperaturen några grader och detta gör att du sänker energiförbrukningen en hel del.

Det blir heller inte samma cirkulation av luften som vid vanlig värme, detta gör att du får mindre cirkulation av dammpartiklar och allergiframkallande ämnen. Med golvvärme slipper du dessutom fula radiatorer och rör, du kan möblera hur du vill utan att riskera att blockera en radiator.